Gastrofizika: naujas mokslas apie valgymą

Specifikacijos:
Autorius: Charles Spence
Puslapių skaičius: 448
Leidimo metai: 2020
Prekės ID: 35390213
1990
Pardavėjas: Knygynų tinklas VAGA 4.9
Į krepšelį
Jūsų miestas

LP EXPRESS terminale

Penktadienį, balandžio 26 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Penktadienį, balandžio 26 d.

249

Pristatysime į namus

Penktadienį, balandžio 26 d.

349

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Pardavėjas: Knygynų tinklas VAGA 4.9
  • 99% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Gastrofizika: naujas mokslas apie valgymą

Paragaukite Gastrofizikos (gastronomijos + psichofizikos + neuromokslų + dizaino), tyrinėjančios elementus, kurie veikia skonio suvokimą, diriguoja mūsų kulinariniams pasirinkimams, priverčia tai, kas ragauta, įsiminti arba greit pamiršti, ir įsitikinsite, kad valgymo malonumai gyvuoja ne burnoje, o galvoje.

Profesorius Charlesas Spence’as šioje knygoje nagrinėja žmogaus pojūčius ir neįtikėtinas jų sąveikas, pasakoja apie pačių įvairiausių niuansų – nuo lėkštės ar taurės spalvos iki stalo įrankių dizaino, nuo aplinkos kvapų ar slėgio iki foninės muzikos – poveikį multisensorinėms valgymo patirtims.

Gastrofizika: naujas mokslas apie valgymą atskleis slaptus, tačiau visiems prieinamus ingredientus (ne tik valgomus!), kurie padės sukurti gardesnes, įdomesnes, sveikesnes ir įsimintinesnes maisto ar gėrimų ragavimo patirtis, kur bevalgytumėte – namie ar restorane, vieni ar su kitais.

Eksperimentinės psichologijos profesorius Charlesas Spence’as, vadovaujantis Oksfordo universiteto „Krosmodalinių tyrimų laboratorijai“, tiria, kaip žmonių smegenys apdoroja ir integruoja skirtingų juslių teikiamą informaciją. Multisensorinio dizaino, pakuočių ir ženklodaros klausimais yra konsultavęs kompanijas, tarp kurių Unilever, PepsiCo, Diageo, Nestlé ir Twinings; drauge su garsiausiais pasaulio šefais, miksologais ir baristomis yra atlikęs daugybę tyrimų. Jo tekstai publikuojami The Guardian, The Financial Times, The New Yorker, The Economist, The New Scientist ir kt.

Knygynų tinklas Vaga

Dar 1997 m. įkurto knygynų tinklo „VAGA“ pavadinimas neabejotinai yra žinomas kiekvienam skaitytojui. Šiuo metu tai yra didžiausias knygynų tinklas visoje Lietuvoje, siūlantis neaprėpiamą pačių įvairiausių knygų asortimentą. Tai visų laikų populiariausios Lietuvos ir užsienio autorių knygos, o taip pat patys naujausi debiutuojančių rašytojų kūriniai, kurie savo žanrų įvairove sužavės bet kurį knygų mylėtoją. Knygynų tinklas „VAGA“ siūlo pačias įdomiausias knygas mažiesiems skaitytojams, kurios išsiskiria ne tik nuotaikingomis istorijomis ir nepamirštamais įspūdžiais, bet taip pat ir ypatingo dizaino, akį traukiančiomis spalvingomis iliustracijomis. Be linksmos grožinės literatūros, čia tai pat rasite ir lavinamųjų knygelių, kurios mažiesiems skaitytojams padės kasdien sužinoti ką nors naujo. Suaugusieji čia atras labiausiai intriguojančius ir nenuspėjamus romanus, įdomiausias žinomų žmonių biografijas ir istorines dokumentikas ar net svajingas poezijos knygas. Didžiuliame knygynų tinklo „VAGA“ asortimente be vargo atrasite savo mėgstamiausią knygą, o taip pat galėsite rasti ir puikią dovaną artimajam, mylimam draugui ar kolegai. Gastrofizika: naujas mokslas apie valgymą Knygynų tinklas Vaga

Nuotrauka yra tik pavyzdinio pobūdžio, skirta pademonstruoti prekės savybes. Nuotraukoje nurodyta prekė neatspindi konkretaus prekės modelio.

Bendra informacija apie: Gastrofizika: naujas mokslas apie valgymą

Prekės ID: 35390213
Kategorija: Knygos apie sveiką gyvenseną ir mitybą
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,22 x 0,15 x 0,04 m, 0,65 kg
Leidykla: Leidykla VAGA
Leidinio kalba: Lietuvių
Viršelio tipas: Kietas
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Psichologija
Knyga su ištrauka: Taip
Pardavėjas: Knygynų tinklas Vaga
Autorius: Charles Spence
Puslapių skaičius: 448
Leidimo metai: 2020

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Gastrofizika: naujas mokslas apie valgymą
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių