Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]

Specifikacijos:
Autorius: Marc Vetri, David Joachim
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2015
Prekės ID: 59276188
2980
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
Kitų pardavėjų pasiūlymai (1):
5699
Į krepšelį
Jūsų miestas

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 20 d.

000

Vilniuje, parduotuvėje (Upės g. 9 (PC „CUP“))

Gegužės 20 d.

000

Kaune, parduotuvėje (K. Baršausko g. 66A, PC „Molas“)

Gegužės 20 d.

000

Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, parduotuvėje

Gegužės 21 d.

000

Atsiimkite Pigu terminale Vilniuje

Gegužės 21 d.

199

LP EXPRESS terminale

Gegužės 21 d.

219

Atsiimkite Omniva paštomate

Gegužės 21 d.

249

Pristatysime į namus

Gegužės 21 d.

399

Lietuvos pašto skyriuje

Gegužės 22 d.

149

Smartpost terminale

Gegužės 22 d.

269

Dėmesio! Pristatymo terminai yra preliminarūs, kadangi terminai atsinaujina priklausomai nuo faktinio užsakymo pateikimo ir apmokėjimo laiko. Galutinis pristatymo terminas yra pateikiamas Pigu.lt patvirtinus užsakymą.

Kitų pardavėjų pasiūlymai
KATARATA
5699
Pardavėjas: Knygynas Krisostomus 4.9
  • 98% pirkėjų rekomenduotų šį pardavėją

Prekės aprašymas: Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]

From Marc Vetri, acclaimed master of pasta and chef/owner of four highly successful and popular Philadelphia restaurants, comes a detailed primer on artisan pasta-making for home cooks and professionals, including 100 of Vetri's favorite recipes. Opening with a brief tour of pasta-making in Italy, then moving on to the details of making pasta at home, Mastering Pasta explains exactly how to build doughs from scratch, craft a variety of pasta shapes, then pair them with the ideal sauces and condiments for spectacular finished dishes. This comprehensive guide from a recognized expert is packed with special features, including opinionated sidebars on frequently asked questions (Should pasta always be cooked al dente? To cheese or not to cheese?) as well as advanced preparation and storage notes. Covering all the pasta basics along with risotto, gnocchi, and crespelle, Vetri delves deep into food science and revels the secrets of the very best pasta. For cooks who want to take their pasta-making to the next level, this complete handbook is destined to become a must-have resource.

Bendra informacija apie: Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]

Prekės ID: 59276188
Kategorija: Receptų knygos
Prekės pakuočių kiekis: 1 vnt.
Pakuotės išmatavimai ir svoris (1): 0,02 x 0,22 x 0,25 m, 1,17 kg
Leidykla: Random House USA Inc
Leidinio kalba: Nenurodyta
Viršelio tipas: Nenurodyta
Formatas: Tradicinė knyga
Tipas: Nenurodyta
Knyga su ištrauka: Ne
Pardavėjas: KATARATA, Knygynas Krisostomus
Autorius: Marc Vetri, David Joachim
Puslapių skaičius: 272
Leidimo metai: 2015

Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės. Prekės aprašyme esančios video nuorodos yra tik informacinio pobūdžio, todėl jose pateikiama informacija gali skirtis nuo pačios prekės. Originalių produktų spalvos, užrašai, parametrai, matmenys, dydžiai, funkcijos, ir/ar bet kurios kitos savybės dėl savo vizualinių ypatybių gali atrodyti kitaip negu realybėje, todėl prašome vadovautis prekių savybėmis, kurios nurodytos prekių aprašymuose.

Įvertinimai ir atsiliepimai (0)

Mastering Pasta: The Art and Practice of Handmade Pasta, Gnocchi, and Risotto [A Cookbook]
Būkite pirmas parašęs atsiliepimą!
Šią prekę gali įvertinti tik ją įsigiję bei registruoti Pigu.lt pirkėjai.
Įvertinti prekę

Klausimai ir atsakymai (0)

Paklauskite apie šią prekę kitų pirkėjų!
Užduoti klausimą
Jūsų klausimas buvo sėkmingai pateiktas. Į klausimą bus atsakyta per 3 darbo dienas
Klausimą turi sudaryti bent 10 simbolių

Kitų pardavėjų pasiūlymai (1)

*Konkretaus pardavėjo pasiūlymams galioja tik tos sąlygos, kurios nurodomos prie tokio pardavėjo parduodamos prekės, ir už visą informaciją juose (įskaitant kainas) atsako konkretus pardavėjas.

Pardavėjas: KATARATA 4.6
(1537 pirkėjų įvertinimai)

Vilniuje, parduotuvėje (Laisvės pr. 75)

Gegužės 15 d.

000
Galimi pristatymo būdai
5699